NOVEX FOOD s.r.o.

Szlovák termék

A VeryRice termékek Érsekújvárban készülnek – egy városban, amely százéves élelmiszeripari hagyományokkal rendelkezik, – 40 évnyi élelmiszeriparban szerzett tapasztalataink alapján. Célunk innovatív termékeket hozni a piacra, a felhasznált tudásunk és tapasztalataink segítségével korszerűsítettük a konzervgyár eddig fel nem használt részét. Így került ki a szárnyaink alól egy jól felszerelt, csúcstechnológiájú modern üzem, amely minden szigorú elvárásnak megfelel. Az üzem lelke pedig egy megfelelő szakmai képesítéssel rendelkező csupa szív csapat.

Tanulmányaim befejeztével, 1980-tól az életem egy helyszínen játszódik. Nem is a helyszín a meghatározó, valójában a hivatásom, az élelmiszeripar és a mezőgazdaság, amelyhez egész életemben hű voltam. Örömömre szolgál, hogy ennek köszönhetően még mindig él Közép - Európa egykori legnagyobb konzervgyárának területe.
Ing. Pavol Uhrin,
a NOVEX FOOD s.r.o. alapítója és tulajdonosa, egyben a NOVOFRUCT SK s.r.o. korábbi ügyvezető igazgatója és társtulajdonosa
Környezettudatosan gondolkodunk

Átfogó felújításokkal leheltünk új életet az üzembe. Nem építettünk újabb épületeket, a régieket hoztuk rendbe! Az eredeti helyiségek felújításának köszönhetően nem kellett további területeket beépítenünk. Az ezáltal nyert szabad területekre haszon- és dísznövényeket, több mint 600 fát ültettünk, és kiépítettünk egy rendszert az esővíz összegyűjtésére és felhasználására. Nemcsak az átalakítás, hanem a gyártási folyamat során is a környezettudatosság volt számunkra a meghatározó. A VeryRice nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, tisztán növényi alapú.

Hagyományos alap, rendhagyó összetevők

A tejtermékek növényi alapú változatának előállítására irányuló projekt a racionális táplálkozás terén tapasztalható törekvések igényei alapján született. Egy újszerű probléma - a civilizációs betegségek és az allergiák számának ugrásszerű növekedése - egyszerűen újszerű megoldást követelt. Mi mindent megteszünk, hogy a VeryRice-t azzá tegyük. Szervezetünknek szüksége van jó minőségű, funkcionális élelmiszerekre, amelyek biztosítják az emésztőrendszer számára a szükséges tápanyagokat, rostokat és hasznos mikroorganizmusokat. A rizs alapú joghurtalternatívák megfelelnek ezeknek az elvárásoknak, ráadásul ínycsiklandóak. Ezért örömmel mondhatjuk, hogy termékünk nemcsak "Very Rice", hanem "Very Nice" is – ami az összetételét, ízét és praktikus csomagolását illeti.

Több száz éves hagyomány

Ugyanott folytatjuk a hagyományt, ahol őseink 1920-ban elkezdték.

Több mint 40 éves tapasztalat

És ezt nem csak magunknak tartjuk meg - a VeryRice termékeknek köszönhetően megosztjuk Önnel is.

Tisztességes termelés

A legmodernebb berendezésektől kezdve a szakképzett személyzeten át a tisztán növényi alapanyagokig.

Felelősségteljes hozzáállás

A termékekhez, a bolygóhoz, egymáshoz, a beszállítókhoz, az ügyfelekhez és a fogyasztókhoz is.

Technikai és személyes fejlődés

Az innovációval nemcsak a szlovák élelmiszertermelés határait feszegetjük, hanem a sajátjainkat is.

Megosztani mindenkivel

Ez tehát a célunk. Ön is segíthet nekünk. Hogyan? Egyszerű, ossza meg tapasztalatait vagy magát a VeryRice nasiját másokkal.